Informatie passe-partout Europa League

Gepubliceerd op 10 september 19, 18:30
ALKMAAR- AZ is tijdens de loting voor de groepsfase van de Europa League gekoppeld aan Manchester United, FC Astana en FK Partizan. Vanaf dinsdag 10 september (19:00 uur) kunnen seizoenkaarthouders gefaseerd conform onderstaand verkoopschema hun passe-partout aanschaffen.
Voorrangsregeling 

Seizoenkaarthouders profiteren van een voorrangsregeling inclusief 25% korting op de prijs voor een passe-partout. De capaciteit van het Cars Jeans Stadion maakt het mogelijk dat iedere seizoenkaarthouder een passe-partout kan aanschaffen binnen de vastgestelde verkoopperiode. Er worden vooralsnog uitsluitend passe-partouts aangeboden.

Per seizoenkaart kun je in eerste instantie één passe-partout aanschaffen. Uiterlijk donderdag 12 september krijgen seizoenkaarthouders en een nader te bepalen voorrangsgroep clubkaarthouders persoonlijk per e-mail bericht met informatie over de mogelijkheid om een (extra) passe-partout aan te schaffen.

Een passe-partout geeft toegang tot alle drie de thuiswedstrijden in de groepsfase en is verkrijgbaar vanaf € 60. AZ speelt de thuiswedstrijden op 3 oktober tegen Manchester United, 24 oktober tegen FC Astana en 28 november tegen FK Partizan. Kaarten bestellen voor familie of vrienden

Bij wedstrijden in de Eredivisie kun je vrij zitten in het Cars Jeans Stadion, maar in de Europa League werkt de UEFA met vaste stoelnummers. Bij aankoop van meerdere passe-partouts adviseren we daarom om deze in één order te bestellen. Op deze manier kun je naast elkaar zitten.

Je kunt één passe-partout aanschaffen per seizoenkaart, maar door familie of vrienden met (hetzelfde) aankooprecht toe te voegen aan jouw kaartverkoop-account kun je er meerdere bestellen. Regel dit alvast voordat de verkoop van start gaat.  Als je bent ingelogd regel je dit eenvoudig hier zelf.

Busvervoer  

Voor de Europese wedstrijden in het Cars Jeans Stadion stelt AZ gratis busvervoer beschikbaar (direct mee bestellen van busvouchers is niet mogelijk). AZ-fans in het bezit van een passe-partout worden later persoonlijk geïnformeerd per e-mail.  

Plattegrond en Tarieven

Categorie Seizoenkaarthouder Clubkaarthouder
1 €75 €100
2 €60 €80