Ontdek het vernieuwde AFAS Stadion in de herfstvakantie

Ontdek het vernieuwde AFAS Stadion in de herfstvakantie

Gepubliceerd op 12 oktober 21, 13:39

ALKMAAR- Het AFAS Stadion is de afgelopen twee jaar compleet vernieuwd. Kom jij de thuishaven van AZ opnieuw ontdekken in de herfstvakantie? Reserveer nu jouw plekje voor de inlooprondleidingen!

Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen in de kleedkamer van AZ of willen zitten in de dug-out bij het veld? Dan is dit je kans! In de herfstvakantie kun jij tijdens de speciale inlooprondleidingen het vernieuwde AFAS Stadion ontdekken. In de vakantie staan op drie dagen gidsen klaar om jou alle locaties van het stadion te laten zien die normaal niet voor publiek toegankelijk zijn.

Nieuw
In het vernieuwde stadion heeft ieder facet van de stadionbeleving een boost gekregen. Ook de imposante mega truss is natuurlijk niet te missen en de capaciteit is verhoogd naar zo’n 20.000, inclusief vernieuwde sta-tribune bij de Ben-Side.

Tijden en data
In de week van 18 oktober zijn er drie dagen waarop je langs kunt komen voor een rondleiding. Op maandag 18 oktober om 14:00 uur, woensdag 20 oktober om 11:00 uur en 14:00 uur en vrijdag 22 oktober om 11:00 uur en 14:00 uur.

Kosten
De kosten voor de rondleiding bedragen € 10. Als je lid bent van de Waaghalzen krijg je €2,50 korting, waardoor een kaartje dus maar €7,50 kost.

Aanmelden
Van tevoren aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld in verband met het plannen van de rondleidingen. Aanmelden voor een rondleiding kan door een e-mail te sturen naar info@az.nl of door te bellen op het telefoonnummer: 072 547 80 00.

Reserveren
Kom je met een grote groep (vijftien of meer) of heb je speciale wensen? Dan is het beter om te reserveren. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@az.nl of door te bellen met de afdeling Rondleidingen op het telefoonnummer: 072 547 80 00

Toegangsbewijs
Ben je 13 jaar of ouder, dan heb je een coronatoegangsbewijs nodig om de inlooprondleidingen te kunnen volgen. Het coronatoegangsbewijs kun je verkrijgen wanneer:

-Je vanaf 24 uur voor de rondleiding een negatief testbewijs kunt overleggen.
-Je sinds minimaal twee weken volledig gevaccineerd bent.
-Je een geldig herstelbewijs hebt

Toon de QR-code via de CoronaCheck-app op je mobiele telefoon. Je kunt de CoronaCheck-app gratis downloaden in jouw appstore.

Maak je toch gebruik van een papieren toegangsbewijs? Print dan alleen het bewijs voor Nederland. Het internationaal bewijs is niet bruikbaar. Print het bewijs voor Nederland op A4 papier, volgens de instructies in het document. Pas het formaat van het document niet aan, verkleind of vergroot is de QR-code niet bruikbaar.