Inschrijving scholingsmoment gestart

Gepubliceerd op 12 november 13, 13:05
ALKMAAR- De inschrijving voor het tweede scholingsmoment van het seizoen is geopend. Op woensdag 27 november wordt het evenement, dat deel uit maakt van de AZ Voetbalschool, georganiseerd in het AFAS Stadion.

De avond staat in het teken van het thema: 'Hoe creëer je een lerende omgeving in de vereniging'.

Bestuurders
De contactpersonen van de samenwerkende verenigingen mogen twee deelnemers inschrijven. Deze afgevaardigden zijn bijvoorbeeld Hoofd Jeugdopleiding, technisch jeugdcoördinator, jeugdvoorzitter of een vooraanstaande trainer. Van één van de aanwezigen wordt verwacht dat hij de verkregen informatie kan overbrengen bij het technisch kader van zijn club.

Programma
De afgevaardigden worden voorafgaand aan het scholingsmoment tussen 18:30 uur en 19:00 uur ontvangen in de Kees Kist Lounge van het AFAS Stadion. Vervolgens wordt er door middel van presentaties, stellingen en interactie vertelt over de AZ-visie op de ideale leeromgeving.

Inschrijven
Geïnteresseerde contactpersonen kunnen de twee deelnemers inschrijven door hun namen (voor- en achternaam) vóór maandag 18 november door te geven via . Na deze datum is het, in verband met de organisatie, niet meer mogelijk om in te schrijven. Geen aanmelding staat gelijk aan geen deelname.

Informatie
Heeft u nog vragen, of wilt u uw vereniging aanmelden voor de AZ Voetbalschool? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met 072 547 8612 of een mail sturen naar .