Intal wordt Official Partner van AZ

Intal wordt Official Partner van AZ

Gepubliceerd op 02 juli 21, 10:24

ALKMAAR- AZ heeft er met Intal een Official Partner bij. Het bedrijf uit Opmeer is mede dankzij haar inventieve inslag een van de toonaangevende gevelbouwers in Nederland. In het AFAS Stadion werd een overeenkomst tot medio 2024 bekrachtigd.

Intal is ontwikkelaar, engineer en producent van effectieve circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen. De Intal-profielseries vormen hiervan de basis. Bijzonder is dat het bedrijf alle onderdelen van het proces zelfstandig uitvoert. Intal is zowel systeemhuis als gevelbouwer van aluminium kozijnen en vliesgevels.

Schipper: 'Zien daarin verbinding'
"Wij zijn heel trots op dit partnership met AZ", zegt Rudy Schipper, oprichter en operationeel directeur van Intal. "Het is de cultuur van de club en de manier van werken waarin wij de verbinding met Intal zien. Het uitdagen van de traditionele top door anders te denken en anders te doen. Door te geloven in talent en het hebben van een duidelijke visie. Dagelijks verbeteren en zo de voorgenomen langetermijndoelen behalen. Daarin herkennen wij onze eigen mentaliteit."

Logische stap
In de afgelopen jaren groeide Intal door innovatief beleid uit tot een van de vooraanstaande bedrijven in aluminium kozijnen en vliesgevels. "Door in te zetten op ontwikkeling en creativiteit zijn wij inmiddels een van de toonaangevende gevelbouwers in Nederland. Dit partnership met AZ voelt als een volgende logische stap in de richting van het waarmaken van onze grenzeloze ambities. Samen sterker door te verbinden."

Koster: 'Inspirerend'
"Door creatief en inventief te zijn heeft Intal zich opgewerkt tot een van de absolute topspelers binnen hun branche", weet AZ's Commercieel Directeur Michael Koster. "Dat is ontzettend knap en inspirerend. Kwaliteit komt altijd bovendrijven en dat is waar Intal voor staat. Als de kans zich voordoet de handen ineen te slaan met zo'n bedrijf, dan hoeven wij dus ook niet lang te aarzelen."

Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl