Jaaroverzicht AZ Jeugdopleiding: November

Gepubliceerd op 30 december 13, 12:00
Het einde van 2013 is in zicht. Tot en met de jaarwisseling kijken wij elke dag, per maand terug op het succesvolle jaar van de AZ Jeugdopleiding. Vandaag de elfde aflevering: november, de maand waarin er verschuivingen binnen de trainerstaf plaatsvonden. 

De verschuiving vond zijn oorsprong in de overheveling van Eli Babalj, Raymond Gyasi, Thom Haye, Jonas Heymans, Wesley Hoedt, Thomas Lam en Joris van Overeem naar Jong AZ. De spelers die eerder bij de A-selectie trainden, zijn nu dagelijks op Sportcomplex ’t Lood te vinden om daar samen met de grootste talenten van AZ Onder 19, onder leiding van Reinier Robbemond, hun oefenstof af te werken.

Met Robbemond werd binnen de eigen organisatie een trainer gevonden die voor de groep kon komen te staan. Het zette direct een aantal wijzingen in gang. De plek van Robbemond bij AZ Onder 19 werd overgenomen door Koen Stam, die overkwam van AZ Onder 15. Het gat dat daar viel werd gevuld door Paul Brandenburg. Het oude team van Brandenburg, AZ Onder 13, kwam onder leiding te staan van Jeroen Peetoom.

Lees het volledige artikel: Verschuivingen trainers jeugdopleiding

Speler van de Maand
Sem Dirks (AZ Onder 13)

Ook interessant in november
Voetbalscholen laten talent zien
Peetoom: 'Ben heel enthousiast'
Veel interactie bij scholingsmoment