Jaaroverzicht AZ Jeugdopleiding: September

Gepubliceerd op 28 december 13, 12:00
ALKMAAR- Het einde van 2013 is in zicht. Tot en met de jaarwisseling kijken wij elke dag, per maand terug op het succesvolle jaar van de AZ Jeugdopleiding. Vandaag de negende aflevering: september, de maand waarin de AZ Voetbalschool werd gelanceerd.

Onder toeziend oog van meer dan honderd bestuurders van amateurverenigingen werd op 27 september, in het AFAS Stadion, voorafgaand aan het duel van AZ met PSV de AZ Voetbalschool gelanceerd. Bij de vernieuwde samenwerking die eerder bekend was als het AZ Talentenplan draait alles om kennisuitwisseling tussen AZ en de amateurverenigingen onderling.

Tijdens de lancering luisterden de genodigden naar presentaties van Earnest Stewart en Co Adriaanse en keken zij gezamenlijk naar de wedstrijd tussen AZ en PSV. Voorafgaand aan dat duel zagen de bestuurders hoe de jongste AZ-talenten, in het shirt van hun oude amateurvereniging, het veld betraden, direct gevolgd door een officieel moment waarbij AFAS-directrice Truus Koppelaar uit handen van Toon Gerbrands en Stewart een bord met daarop de foto’s van alle AZ-jeugdspelers ontving.

Lees het gehele artikel: Geslaagde lancering AZ Voetbalschool

Speler van de Maand
Mees Bakker (AZ Onder 13)

Ook interessant in september
Non League Day: 'Een mooi concept'
'Trots bij nieuwe debutanten'
Haps: ‘Gorter is trots op me’