Johnsen in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 09 augustus 18, 13:02
ALKMAAR- Ook dit seizoen kun je via AZ TV de club volgen op FOX Sports, NH en het YouTube-kanaal van de Alkmaarders. Deze week klom aanwinst Bjørn Johnsen naar de hemel in de Alkmaarse binnenstad en nam Alireza Jahanbakhsh afscheid van zijn medespelers.

Verder nemen de zussen Inge en Lian de social media-accounts van de AZ-spelers door, draagt Jan een gedicht voor en blikken Jong AZ-trainers Michel Vonk en Koen Stam vooruit op het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie.

Eredivisie-start
Tot slot blikt John van den Brom vooruit op de Eredivisie-start, want zondag opent AZ met een thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Het duel in het AFAS Stadion begint om 16:45 uur en er zijn nog kaarten beschikbaar.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV op FOX Sports kanaal 3 is donderdag om 18:00 uur en wordt meerdere keren herhaald. De uitzending van AZ TV op NH begint vrijdag om 17:10 uur.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt via onder meer AZ.nl, Twitter en Facebook. Zo blijf je écht van alles op de hoogte.