Jong AZ opent competitie bij NAC

Gepubliceerd op 22 juli 20, 09:11

ZAANSTAD- Het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie begint voor Jong AZ met een uitwedstrijd tegen NAC Breda. Het duel in het Rat Verlegh Stadion staat gepland op zaterdag 29 augustus om 21:00 uur. Dat blijkt uit het conceptprogramma dat de KNVB woensdag publiceerde. 

Op vrijdag 11 september spelen de Alkmaarse beloften voor het eerst op het AFAS Trainingscomplex. Dan is Jong PSV om 18:45 uur de opponent. 

Dinsdag
Volgens de opgestelde coronaprotocollen worden de toeschouwersaantallen vooralsnog beperkt. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk supporters de wedstrijden via FOX Sports kunnen zien wordt er in de eerste periode van vrijdag tot en met dinsdag gevoetbald. 

Voorbereiding
Jong AZ staat donderdag 23 juli voor het eerst in groepsverband weer op het trainingsveld. Op zaterdag 1 augustus wordt de oefencampagne afgetrapt tegen Koninklijke HFC. In augustus wordt er verder ook gespard met Jong Ajax, Jong FC Utrecht en AFC Amsterdam. 

Concept
Klik hier om het complete programma voor de Eerste Divisie te bekijken.

Geen seizoenkaart
Binnen de huidige corona-regelgeving is het niet mogelijk om publiek toe te laten op het AFAS Trainingscomplex. Daarom worden er op dit moment geen seizoenkaarten verkocht en/of verlengd.