2e ronde KNVB Beker AZ - VVV-Venlo

Gepubliceerd op 04 oktober 18, 11:45

AZ neemt het woensdag 31 oktober in de tweede ronde van de KNVB Beker op tegen VVV-Venlo. Het duel in het AFAS Stadion begint om 19:45 uur. Zorg dat je erbij bent en steun de ploeg van John van den Brom in de jacht op een plek in de volgende ronde.


Seizoenkaarthouders voorrang en vroegboekkorting


Beschik jij dit seizoen over een AZ Seizoenkaart? Dan geldt voor jou een speciale vroegboekkorting en kan jij nu al online of via het AZ Fancentrum tot en met 28 oktober extra voordelig onbeperkt kaarten bestellen. Onderstaand vind je een overzicht van de tarieven per vak.

Alle anderen

Vanaf maandag 8 oktober 10:00 uur kan ook iedere AZ'er zonder seizoenkaart online of via het AZ Fancentrum al vanaf € 10 kaarten bestellen. Er geldt vrije verkoop, een clubkaart is dus niet nodig.

Parkeren

Parkeerkaarten voor P9 (€ 5) zijn verkrijgbaar via het AZ Fancentrum en op de wedstrijddag bij het oprijden van P9.Onze tips:

• Het liefst de wedstrijd rookvrij volgen? Reserveer dan een plaats in de vakken N, O of P, op deze vakken is het deze wedstrijd niet toegestaan te roken.

• Het liefst de wedstrijd staand volgen? Reserveer dan een plaats in de vakken W of X1 want deze vakken zijn gereserveerd voor supporters die de wedstrijd staand willen volgen.

• Via de Molenaar-tribune heb je gemakkelijk toegang tot het Sportcafé.

• Bent u 65+? Vak U bevindt zich vlak bij de entree van het stadion.Supporters tegenstander

Supporters van de tegenstander worden verzocht de eigen website te raadplegen over de kaartverkoop