Kansino doneert € 25.000 aan AZ Foundation

Gepubliceerd op 18 september 22, 16:40

ALKMAAR- Hoofdpartner Kansino heeft voorafgaand aan AZ - Ajax als eerste een bedrag gedoneerd aan de Alkmaar Zaanstreek Foundation. Robert Eenhoorn nam een cheque van € 25.000 in ontvangst van de Kansino-directie.

Met de overhandiging van de cheque is de Alkmaar Zaanstreek Foundation officieel gelanceerd. Onder de paraplu van de foundation zijn de maatschappelijke doelstellingen en initiatieven van de club ondergebracht. Binnen de Alkmaar Zaanstreek Foundation is er ruimte voor meer bijdragende partners om de maatschappelijke projecten te steunen.


Eenhoorn: 'Meer aandacht voor maatschappelijke uitdagingen'
De Alkmaar Zaanstreek Foundation is opgericht om positieve veranderingen te bewerkstelligen en verbinding te creëren in de regio. Algemeen directeur van AZ en medebestuurder van de stichting, Robert Eenhoorn, is blij met het initiatief. “AZ vindt het belangrijk dat er meer aandacht komt voor maatschappelijke uitdagingen in onze regio. Daar willen we met de Alkmaar Zaanstreek Foundation iets aan doen.” Bij alle activiteiten waar de Foundation zich voor gaat inzetten staat participatie, verbinding en kansengelijkheid centraal.