Kerstspektakel in AFAS Stadion

Gepubliceerd op 26 november 13, 08:45
ALKMAAR- Het AFAS Stadion is op 14 december het decor van de eerste editie van het Noord-Hollands Kerstspektakel. Het evenement begint om 12:00 met een winterfair en sluit af met muziek van onder meer Nick & Simon.

Winterfair
Naast de viering van het kerstfeest is er van 12:00 tot 19:00 uur een gratis Winterfair. Op deze kerstmarkt tonen maar liefst 50 exposanten hun producten en diensten op het gebied van onder andere; interieur accesoires, kunst, antiek, brocante, uiterlijke verzorging, wijnen en delicatessen. Ook is er voor de jeugdige bezoekers een kleurwedstrijd en kunnen zij zich laten schminken. Buiten het stadion kan men zich vergapen aan een levende kerststal. Toegang tot de winterfair is gratis.

Muziek
Tijdens de aansluitende kerstviering (zie kaartverkoop) wordt de bezoeker door muziek, theater en korte inspirerende verhalen meegenomen in het kerstverhaal. De muziek wordt verzorgd door het bekende Volendamse duo Nick & Simon. Ook komt het multicultureel black-gospel koor Firechoir haar kunsten ten gehore brengen. De avond wordt verder ingevuld met verschillende optredens waaronder; U2two, een tribute-band en één van ’s werelds beste U2-imitaties en vele anderen.

Kaartverkoop
Op de website www.noordhollandskerstspektakel.nl is de kaartverkoop voor de viering in volle gang en vindt u verdere informatie. Een kaartje in de voorverkoop kost € 17.50. Op de dag zelf betaalt u aan de deur € 20. Naast de reguliere kaartjes zijn er ook VIP-arrangementen te boeken voor zowel particulieren als bedrijven.

Facebook
Op de Facebook-pagina van het Noord-Hollands Kerstspektakel vindt u regelmatig leuke winacties. U maakt kans op leuke prijzen, waaronder een Meet and Greet met Nick & Simon.

Gudelj
De organisatie heeft AZ-speler Nemanja Gudelj bereid gevonden om te vertellen over de voor hem belangrijke combinatie tussen sport en religie.