Beleef je kerstvakantie bij AZ

Gepubliceerd op 11 december 18, 00:00

ALKMAAR-Tijdens de kerstvakantie zijn er verschillende activiteiten in het AFAS Stadion kun je meedoen aan het FIFA-toernooi in het AFAS Stadion én zijn er verschillende inloop-rondleidingen.

FIFA-Toernooi

AZ trapt de kerstvakantie af het FIFA Toernooi in het AFAS Stadion.  Ben jij een AZ-fan tussen de 10 en 25  jaar met game-skills en stalen zenuwen? Er is altijd nieuw talent te ontdekken. Misschien zijn wij wel op zoek naar jou? We willen graag onze eSporters-poule uitbreiden. Denk jij dat je veel talent hebt? Of heb je gewoon zin om een middag te gamen? Alle informatie over deze gave middag en avond lees je hier

Inlooprondleidingen

Ben jij benieuwd waar de AZ-spelers zich enkele minuten voor een thuiswedstrijd voorbereiden of waar ze praten met de pers? Wil je op plekken komen van het AFAS Stadion die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek? 

Dagen

De inloop rondleidingen vinden plaats op:

- donderdag 3 januari 2019 (11:00 uur en 14.00 uur)

- vrijdag 4 januari (11:00 uur en 14:00 uur)

AZ Fancentrum

In jouw kerstvakantie kun je profiteren van unieke kortingen op meerdere AZ-producten. Het AZ Fancentrum presenteert van 22 december tot en met 5 januari speciale eindejaarsknallers.