Kevin Brands tekent contract tot 2011

Gepubliceerd op 09 januari 09, 00:00
ALKMAAR- AZ heeft zich verzekerd van de diensten van Kevin Brands. De 20-jarige middenvelder tekende een contract tot de zomer van 2011.

Brands trainde sinds oktober mee met Jong AZ om zijn conditie op peil te houden. In december nam hij deel aan een aantal oefensessies met de eerste selectie. “In die periode maakte hij een goede indruk”, zegt Directeur Voetbalzaken Marcel Brands. “Onder meer Louis van Gaal en Marcel Bout adviseerden om hem een contract aan te bieden. Het is voor mij natuurlijk een speciale situatie omdat het mijn zoon is, maar die persoonlijke dingetjes moet ik aan de kant zetten. Hij heeft deze kans zelf afgedwongen.”

“Kevin is een aanvallende middenvelder. Net als James Holland en Jonathas moet hij zich voorlopig eerst bij Jong AZ bewijzen”, zegt Brands over zijn zoon, die eerder uitkwam voor de beloften van RKC Waalwijk en FC Den Bosch.

Kevin Brands is blij met de kans die hij nu bij AZ krijgt. “Het is mooi als meneer Van Gaal en meneer Bout positief over me zijn. Dat geeft me veel vertrouwen. Ik zie dit als mooie kans in mijn carrière. Ik ga mijn best doen om het eerste elftal te halen.”

AZ TV

Bekijk hier de reacties op AZ TV.

>