Kick-off AZ GreenTeam bij AZ - Maccabi Haifa

Gepubliceerd op 13 november 13, 10:52
ALKMAAR- Wilt u bedrijven en organisaties ontmoeten die actief zijn op het gebied van duurzame energie? Wilt u uw netwerk en kennis versterken? Bestaande duurzaamheidsprojecten verbeteren, nieuwe ontwikkelen en een breed publiek informeren, enthousiasmeren en mobiliseren? Neem dan deel aan de Kick-off Bijeenkomst van het AZ GreenTeam, hét knooppunt voor de energietransitie en duurzaamheid in Noord-Holland.

Netwerken, kennisdelen en zaken doen rond het thema energie en duurzaamheid staan centraal binnen het AZ GreenTeam. Interactieve netwerkbijeenkomsten gekoppeld aan de thuiswedstrijden van AZ verbinden MKB'ers, overheden, woningcoöperaties, multinationals en kennisinstellingen. Het AZ GreenTeam werkt daarbij nauw samen met partijen zoals Energy Valley, Energy Board, Ontwikkelingsbedrijf NHN en de gemeente Alkmaar.

Themabijeenkomsten
Onder andere thema's als "Benut de zon" en "Grondstoffen schaarste" komen aan bod binnen het AZ GreenTeam netwerk. De ongedwongen voetbalambiance en hospitality van het AFAS Stadion zorgen daarbij voor een perfect gespreksklimaat. Via themabijeenkomsten werken de leden zelf aan het verbreden van hun kennis en netwerk en mobiliseren zij het publiek bij de energietransitie.

Uiteraard speelt duurzaamheid ook een belangrijke rol binnen de bedrijfsvoering van AZ. Daarbij hebben we de ambitie om het AFAS Stadion gefaseerd te verduurzamen. Met het gebruik van restwarmte van de Huisvuilcentrale voor de warmtevoorziening en het gebruik van 100% groene stroom zijn hiermee de eerste stappen reeds gezet. We willen met het AZ GreenTeam de komende jaren meer groene projecten gaan opstarten door bedrijven en burgers te betrekken en samen de verdere verduurzaming van onze omgeving vorm te geven.

Kick-off Bijeenkomst AZ - Maccabi Haifa
Wilt u meer informatie over de nieuwe Businessclub binnen het AZ Netwerk? Dan kunt u zich met twee personen aan melden voor de Kick-off Bijeenkomst van het AZ GreenTeam op donderdag 28 november. Vanaf 15:45 uur ontvangen wij u graag in het AFAS Stadion voorafgaand aan de UEFA Europa League wedstrijd tegen Maccabi Haifa. Daar krijgt u alle informatie over het netwerk en de vormen van het lidmaatschap van het AZ GreenTeam.

Het programma van deze Kick-off ziet er als volgt uit:
15:45 uur Ontvangst bij de receptie van het AFAS Stadion
16:00 uur Gastsprekers
Toon Gerbrands (Directeur Algemene Zaken AZ)
Jaap Bond (Gedeputeerde Duurzame Energie Provincie Noord-Holland en voorzitter Energy Board)
Jeroen Morsch (Marketing Manager AZ)
Frank Brandsen (Senior Projectmanager Stichting Energy Valley NHN)
16:50 uur Ondertekening contract HvCEnergy - AZ GreenTeam
17:00 uur Uitgebreid dinerbuffet
17:45 uur Pitch Thijs Pennink (Directeur Ontwikkelingsbedrijf NHN)
17:50 uur Wedstrijdanalyse Henk van Rijnsoever (Commercieel Manager AZ)
19:00 uur Aanvang wedstrijd AZ - Maccabi Haifa (gebruik van uw eigen toegangskaarten)

Reserveer nu uw plek
Deelt u de duurzame ambitie van AZ en wilt u nieuwe contacten opdoen en bestaande onderhouden binnen hét groene energie netwerk in Noord-Holland? Laat u zich dan informeren en kom naar de Kick-off. Graag vernemen wij uiterlijk woensdag 20 november a.s. of u van onze uitnodiging voor de Kick-off Bijeenkomst van het AZ GreenTeam gebruik wilt maken door u hier aan te melden.

Deelname aan de Kick-off Bijeenkomst is voor u gratis maar het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Voor het bezoeken van de wedstrijd AZ - Maccabi Haifa kunt u gebruik maken van uw eigen toegangskaarten.

Voor vragen over deze uitnodiging kunt u contact opnemen met de afdeling Commercie van AZ, via telefoon 072 547 8072.

Graag tot ziens op donderdag 28 november in het AFAS Stadion.