Kinsbergen vertrekt bij AZ

Gepubliceerd op 26 oktober 19, 09:34

ALKMAAR- Michael Kinsbergen treedt per 1 november terug als directeur bij AZ. De club en Kinsbergen hebben daartoe in goed overleg besloten. 

“Het bleek dat de functie zoals we die aanvankelijk voor ogen hadden in de dagelijkse praktijk teveel overlapping had met bestaande werkzaamheden binnen de directie”, zegt Algemeen Directeur Robert Eenhoorn. “We hebben daarom gezamenlijk besloten in deze samenstelling niet verder te gaan. Michael’s inbreng is heel waardevol voor ons geweest en ik heb de mogelijkheid met hem besproken om in de toekomst een beroep op hem te mogen doen voor bepaalde projecten. Daar heeft hij positief op gereageerd.”

“Ondanks de korte periode, heb ik met veel plezier bij deze mooie, ambitieuze club gewerkt”, reageert Kinsbergen. “Ik ben zeer onder de indruk geraakt van de kwaliteit van de jeugdopleiding en het commitment van AZ om jeugd te laten doorstromen naar het eerste elftal. De enorme toewijding van de mensen die in allerlei functies bij de club werken, heb ik als fantastisch ervaren. Ik wens AZ in de toekomst het allerbeste toe.”