KNVB roept zeventien AZ'ers op

KNVB roept zeventien AZ'ers op

Gepubliceerd op 04 december 19, 20:29

ZAANSTAD- In totaal zeventien AZ'ers zijn deze week door de KNVB opgeroepen voor verschillende vertegenwoordigende teams. Het gaat om spelers in de leeftijdscategorieën Onder 16, Onder 15 en Onder 14.

Future Onder 16
Dave Kwakman, Jayen Gerold en Ro-Zangelo Daal melden zich maandag 9 december in Heerlen. Vervolgens wordt een training afgewerkt bij de Brunssumse voetbalvereniging BSV Limburgia. Daar wordt een dag later een interland tegen Luxemburg Onder 16 gespeeld.


Onder 15
Jayden Addai en Teun Gijselhart melden zich 9 december in Zeist voor een tweedaagse stage met de landelijke Onder 15-groep. Gijselhart werd maandagmiddag nog samen met Mats Nijman gehuldigd in het spelershome voor zijn eerdere uitverkiezing tot Speler van de Maand.


Future Onder 15
Mathijs Menu, Ilias Splinter en Nick Tuijn werkt op woensdag 11 december een stagedag af met de Onder 15-futuregroep. Bij futureteams gaat het om spelers die nadrukkelijk in beeld zijn bij de bond, maar nog niet in aanmerking komen voor het eerste Oranje-team van hun lichting.


Onder 14
Negen AZ'ers zijn opgeroepen voor een stagedag met de landelijke Onder 14-groep. Rayan Atikallah, Kasper Boogaard, Jeroen Bromet, Julian Oerip, Melle Roede, Jason Sharma, Jesper Zwart, Enoch Mastoras en Kees Smit melden zich woensdag 11 december op de KNVB Campus.


Foto's: Jarrik Bijsterbosch