Kom jij zaterdag naar de training?

Gepubliceerd op 18 oktober 13, 11:25
ALKMAAR- Bij AZ begint de herfstvakantie zaterdag om 11:00 uur met een training op het trainingsveld naast het AFAS Stadion. Kom jij de spelers aanmoedigingen richting de thuiswedstrijd tegen Cambuur? Na afloop mag je met spelers op de foto en kun je handtekeningen scoren.

Na het bekijken van de training genieten van een heerlijke lunch? In de herfstvakantie serveert Grand Café Van Gaal een heerlijke herfstlunch of voor de kleintjes een Herry & Berry kindermenu. Het is tevens de perfecte voorbereiding voor het volgen van de AZ-stadionrondleiding of om op koopjesjacht te gaan in het AZ Fancentrum.

Uniek kijkje achter de schermen
In de herfstvakantie wordt er dagelijks een rondleiding door het AFAS Stadion georganiseerd. Tijdens deze rondleiding kom je onder meer op plekken in het spelersgedeelte die voor andere verborgen blijven. Kinderen krijgen na afloop een AZ-souvenir mee, net als een kortingsbon van 25% voor het AZ Fancentrum.
Voor de rondleiding (kosten: 7 euro per persoon) hoef je niet te reserveren, maar je dient jezelf wel 15 minuten voor aanvang aan te melden bij de receptie van het AFAS Stadion (ingang 7). De rondleiding start vanaf de receptie en begint zaterdag om 13:30 uur.