Kom naar de AZ Fandag

Gepubliceerd op 20 juli 18, 15:01
ALKMAAR- De jaarlijkse AZ Fandag staat op zaterdag 21 juli op het programma. Voor zowel de jonge als oude supporter is er genoeg te doen. Zo zijn er speciale clinics op het trainingsveld, staat er een speciale feesttent voor 18 jaar en ouder en oefent AZ tegen de beloften.

Vanaf 13:00 uur zijn alle AZ-supporters welkom bij het AFAS Stadion en verdeeld over vier pleinen is er een dagvullend programma uitgezet met onder andere:

Feesttent
Vanaf 13:00 uur gaat onder leiding van DJ Johnny Black het dak eraf in de Feesttent (18+). Hier kun je de hele dag terecht voor een drankje of voor een bezoekje aan de dansvloer.

Training
Op het veld voor het AFAS Stadion werkt een deel van de A-selectie om 13:30 uur een training af die je bij kunt wonen.

Oefenduel
Net als afgelopen seizoen oefent AZ tegen de beloften, die uitkomen in de Eerste Divisie. De wedstrijd in het AFAS Stadion begint om 16:00 uur en is vrij toegankelijk. Wees er op tijd bij want een kwartier voor aanvang begint de spelerspresentatie.

Freestylen
Vanaf 17:15 uur laat freestyler Josh zien wat hij allemaal kan met een bal. Dit mag je niet missen.

Handtekeningenjacht
Wat je ook zeker niet mag missen is een handtekening van jouw favoriete AZ'er. Daarvoor moet je om 17:45 uur langs het veld staan want dan zullen de spelers, gewapend met een stift, hun krabbel zetten op jouw shirt, bal, pet, voetbalschoen, agenda...

Parkeren
Fans die met de auto komen, kunnen gratis parkeren op P8. Fietsers kunnen hun fiets in de rekken bij het stadion zetten.