Komt u naar AZ NIGHT OUT?

Gepubliceerd op 23 oktober 13, 09:30
ALKMAAR- Komt u AZ op zaterdag 2 november aanmoedigen tegen ADO Den Haag? Neem dan gratis uw partner mee, want na afloop van dit competitieduel organiseren we een knallend feest in de Kees Kist Lounge met onder meer een spetterend optreden van The Voice-winnares Leona Philippo. Zij trad in het verleden onder meer op met Lionel Richie en Candy Dulfer.

De AZ NIGHT OUT vervangt het AZ Gala en is dit seizoen nieuw bij AZ. Na afloop van de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag bouwen we een knallend feest in de Kees Kist Lounge waar u op vertoon van uw wedstrijdkaart voor Business Seats, Loge, Unit, Room of Amstel Lounge, gratis toegang toe heeft. En u kunt zelfs uw partner en een tweede genodigde gratis uitnodigen voor de wedstrijd én het feest.

Komt uw partner liever alleen naar het feest na afloop van het duel? Ook dat is mogelijk want er is ook een beperkt aantal toegangskaarten voor de AZ NIGHT OUT beschikbaar. Deze kaarten geven na de wedstrijd toegang tot de Kees Kist Lounge.

Programma:
19:45 uur: Start wedstrijd AZ - ADO Den Haag
21:30 uur: Start feestavond in de Kees Kist Lounge met de band ‘Trots’
22:30 uur: Start optreden Leona Philippo
01:00 uur: Einde feestavond

Dresscode: Casual/feestelijk

Tijdens de AZ NIGHT OUT zal de Kees Kist Lounge feestelijk aangekleed worden en ontvangt u gratis een welkomstcocktail en hapjes van AZ. Overige drankjes zijn tegen betaling van munten verkrijgbaar.

Aanmelden

Kortom, een unieke mogelijkheid om uw partner eens gratis mee te nemen naar AZ en een swingende avond te beleven. Meld u hier snel aan voor de extra toegangskaarten, want er is een beperkt aantal gratis toegangskaarten beschikbaar.