Kylie Minogue in AFAS Live

Gepubliceerd op 23 november 18, 14:07

ALKMAAR- Kylie Minogue trad vorige week op in AFAS Live en het AZ Netwerk was er op uitnodiging van hoofdsponsor AFAS als VIP bij. Haar 14e album en een show met sterke country-invloeden. Een terugblik.

Live experiences in AFAS Live zijn dé gelegenheid voor AFAS Software en AZ om eens iets anders te doen voor leden van het Netwerk dan de gebruikelijke voetbalwedstrijd. Aangekomen in Amsterdam en meteen opzoek naar de enige ‘Blauwe’ deur in het AFAS Live. Deze deur gaf toegang tot de skybox en logeterras van de concertzaal. Een warm welkom en presentatie door het personeel van AFAS Software en AFAS Live maakten het warm welkom compleet.

De show 
De show stond in het teken van Kylie's nieuwe en veertiende studio-album 'Golden'. De plaat werd gedeeltelijk in Nashville opgenomen Het eerste deel van de show stonden de westerns, samen met acht dansers gekleed als ‘Outlaws’: cowboys en Hells Angels centraal. Climax? Het optreden waarop van het toneel een New Yorkse disco werd. Cowboys en Hells Angels werden ineens Drag Queens en knalde er geweldige disco-show over de bune

De avond
Een avond vol gezelligheid, elkaar leren kennen, ontspanning, lekker eten, vervoer per spelersbus en VIP behandeling geven een mooie samenvatting van deze avond. Een geweldig gebaar van onze hoofdsponsor AFAS, die ook naast het voetbal de leden van het netwerk wilt laten genieten van live experiences.