Laureus Allstars - Real Madrid Legends

Gepubliceerd op 27 augustus 15, 10:58
ALKMAAR- In het AFAS Stadion vindt op zaterdag 5 september een bijzonder duel plaats. De Laureus Allstars nemen het dan om 16:00 uur op tegen de Real Madrid Legends. Wereldsterren als Fabio Cannavaro, Clarence Seedorf, Luis Figo, Thierry Henry en Roberto Carlos verschijnen aan de aftrap.

Ook Claude Makalele, Christian Karembeu en Fernando Hierro geven acte de presence namens de Real Madrid Legends. Zij krijgen tegenstand van de All Stars met onder andere aanvoerder Seedorf, Edgar Davids, Edwin van der Sar, Ruud Gullit, Pierre van Hooijdonk, Cafu, Denny Landzaat en Henry. De voormalig wereldsterren nemen het tegen elkaar op om geld in te zamelen voor de Laureus Sport For Good Foundation.

De Nederlandse Laureus Foundation organiseert in het AFAS Stadion de benefietwedstrijd 'Kick Off For Good' tussen de Laureus Allstars en de Real Madrid Legends. De organisatie stelt de leden van het AZ Netwerk in de gelegenheid om hun eigen faciliteiten voor dit duel te reserveren.

Business Seats-houders
Het tarief (excl. BTW) voor Business Seats bedraagt €73,02 en is inclusief toegang tot de Kees Kist Lounge, drankjes, programmaboekje, parkeerkaart en luxe stoel op het Business Seat-terras.

Als u hier uw vaste AZ Netwerk Seizoenkaart(en) opwaardeert kunt u bij de wedstrijd gebruik maken van uw Business Seat(s) in het AFAS Stadion. U krijgt na opwaardering zo spoedig mogelijk losse kaarten voor deze wedstrijd toegestuurd.

Business Loge-houders
Het tarief (excl. BTW) voor Business Loge-seats bedraagt €186,84 en is inclusief toegang tot de Georg Kessler Lounge, drie gangen menu, drankjes, programmaboekje, parkeerkaart en luxe stoel op het Logeterras.

Als u hier uw vaste AZ Netwerk Seizoenkaart(en) opwaardeert kunt u bij de wedstrijd gebruik maken van uw Business Loge Seat(s) in het AFAS Stadion. Indien u beschikt over losse toegangskaart dan krijgt u na opwaardering zo spoedig mogelijk losse kaarten voor deze wedstrijd toegestuurd.

Business Room/Unit
Leden van het AZ Netwerk die bij AZ-wedstrijden gebruik maken van een Business Room of Unit kunnen hun faciliteit persoonlijk opwaarderen via hun accountmanager of door te mailen naar .

Pre-match diner en veiling
De avond voorafgaand aan dit bijzondere duel organiseert Laureus een diner met de Allstars en legends. Als u een 8-persoonstafel afneemt schuiven er twee voetbalspelers bij u aan en vindt er een meet & greet met de volledige selecties plaats. De kosten per tafel voor acht gasten bedragen € 2.500,00 (excl. BTW). Ook de opbrengsten van deze avond worden gedoneerd aan de Laureus Sports for Good Foundation. Reserveer hier uw tafel.

Laureus Nederland
Deze benefietwedstrijd is onderdeel van één van de vele projecten die Laureus ondersteunt (www.laureus.com). Laureus Nederland, een dochterstichting van de internationale Laureus Sport for Good Foundation, wil de achterstandspositie, op sociaal en maatschappelijk vlak, van zo veel mogelijk kinderen en jongeren in Nederland verbeteren. Hiervoor wendt zij de kracht van sport aan om maatschappelijke problemen aan te pakken.

Laureus Nederland ondersteunt projecten waarbij sport wordt ingezet als instrument voor het teweegbrengen van maatschappelijke veranderingen. Deze projecten spitsen zich toe op jeugd, voornamelijk op het gebied van jongeren met een handicap, jongeren in achterstandswijken, meisjes en integratie. Het gaat om projecten die meerdere jaren achtereen ondersteund worden, zodat maatschappelijke veranderingen daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden.