Maher in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 20 september 18, 12:08
ALKMAAR- Ook dit seizoen kun je via AZ TV de club volgen op FOX Sports, NH en het YouTube-kanaal van de Alkmaarders. In deze aflevering een portret van Adam Maher, die terugkeerde op het oude nest. Verder zie je de rentree van Marko Vejinovic, die wedstrijdritme op deed in een besloten duel.

John van den Brom trapt de uitzending af met een vooruitblik op de uitwedstrijd tegen FC Groningen. AZ speelt zondag om 14:30 uur tegen de hekkensluiter van de Eredivisie.

Maher
Onder luid applaus maakte Maher zondag zijn rentree in het rood-wit van AZ tijdens het huisduel tegen Feyenoord. AZ TV maakte een portet met de teruggekeerde middenvelder.

Vejinovic
Na een lange blessure heeft Vejinovic deze week zijn eerste minuten gemaakt in een besloten wedstrijd tegen FC Utrecht. De middenvelder speelde één helft. Het oefenduel werd met 2-3 verloren.

Verder
De selectie van AZ speelde woensdag een potje Footgolf met een aantal zakelijke relaties. AZ TV was erbij en maakte een verslag. Verder in de uitzending hebben Tijjani Reijnders en Jamie Jacobs het over Jong AZ, nemen Inge en Lian de social media-accounts door en sluit Jan de uitzending af met een epiloog over Teun Koopmeiners.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV op FOX Sports kanaal 1 is donderdag om 18:00 uur en wordt meerdere keren herhaald. De uitzending op NH begint vrijdag om 17:10 uur.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt via onder meer AZ.nl, Twitter, YouTube en Facebook. Zo blijf je écht van alles op de hoogte.