Met Burger King als VIP naar AZ - Heerenveen

Gepubliceerd op 02 december 13, 10:02
ALKMAAR- Wil jij op zaterdag 21 december als VIP naar de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen? Kom dan voor 16 december in Alkmaar, Hoorn of Wormerland langs bij Burger King en scoor een VIP-flyer met een unieke code. Misschien zie jij de wedstrijd vanuit een skybox in het AFAS Stadion.

Naast de geweldige zitplaatsen in de skybox krijg je als VIP ook een rondleiding door het stadion en ontmoet je AZ-iconen.

Hoe win je deze AZ-prijs?
Kom in de actieperiode (t/m zondag 15 december) langs bij Burger King in Alkmaar, Hoorn of Wormerland. Bij elke bestelling krijg je een VIP-flyer met een actiecode, waarmee je kans maakt op het VIP-arrangement tijdens AZ - sc Heerenveen.

Live AZ bij Burger King
Sinds de start van dit seizoen is er live voetbal te zien in 48 vestigingen van Burger King door het hele land. De wedstrijden van AZ (uit en thuis) worden uitgezonden op de stationslocaties Alkmaar en Hoorn.

Korting bij Burger King
Naast het live voetbal biedt Burger King - als Official Partner van de Eredivisie - 10% korting op het gehele assortiment op vertoon van een seizoen- of clubkaart van AZ. Dit is het hele seizoen geldig in alle Nederlandse Burger King- vestigingen.