Midtsjø in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 31 januari 19, 14:37

ALKMAAR- Deze week is er weer een nieuwe aflevering van AZ TV. Met aandacht voor de alternatieve training van AZ van afgelopen maandag en een interview met middenvelder Fredrik Midtsjø.

Het programma begint met een vooruitblik van trainer John van den Brom op het aankomende duel. Om de goede lijn van drie gewonnen wedstrijden door te zetten, moet er zaterdag om 20:45 uur in het thuisduel tegen FC Emmen gewonnen worden.

Midtsjø
Het goede voorbereidende werk van Fredrik Midtsjø zorgde afgelopen zondag voor de 1-0 in Heerenveen. De Noor schuift aan bij AZ TV om te vertellen over de goede vorm waarin hij verkeerd. Wat is er anders ten opzichte van voor de winterstop?

Alternatieve training
Met drie wedstrijden in een week achter de rug was het voor het team van John van den Brom even tijd voor ontspanning. Maandag stond AZ dan ook in de sportschool in plaats van op het voetbalveld. Verschillende binnensporten werden uitgeprobeerd.

Verder
Inge en Lian bespreken de socials, er is aandacht voor historie van de club en er wordt teruggekeken naar de wedstrijd van Jong AZ tegen Roda JC en vooruitgekeken naar het duel tegen SC Cambuur.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV is op donderdag om 18:00 uur te zien op FOX Sports kanaal 1 en wordt hiernaast meerdere keren herhaald. Geen FOX Sports? Op vrijdag om 17.10 uur begint de aflevering op NH.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt. Wil je naast de uitzending van AZ TV op de hoogte gehouden worden van alles rondom AZ? Volg de club dan via AZ.nl, TwitterYouTube en Facebook