Nederlaag AZ Onder 11 bij Ajax

Nederlaag AZ Onder 11 bij Ajax

Gepubliceerd op 28 september 19, 11:47

AMSTERDAM- AZ Onder 11 heeft zaterdag een nederlaag bij Ajax geleden. In het Twin Games-duel op De Toekomst bleef één van de twee AZ-ploegjes ongeslagen, maar de ploeg van Dijar Kasim ging wel onderuit.

"Goede en minder goede momenten werden vandaag afgewisseld", zag Kasim. "Zo won één team alle blokjes, maar overall verliezen we hier ruim. Een stevige uitslag, maar dit was zo aan het begin van het seizoen een heel leerzame en interessante wedstrijd om te kijken waar we staan."

Spiegel
"We hadden een goede momenten en creëerden ook flink wat kansen, maar houden die nog niet constant en lang genoeg vol. De weg naar ons streefniveau is nog lang en deze wedstrijd was een mooie spiegel. Daarin zagen we dat fouten op niveau direct worden afgestraft en we enorm hard aan de bak moeten met onze vaardigheden."

Instelling
"In bepaalde opzichten zijn we goed op weg, maar we moeten ook nog veel dingen beter doen. Dat begint al met de instelling waarmee we op het veld staan. Wacht je tot de trainer je een opdracht geeft of ga je zelf met een plan aan de slag? Sommige jongens zijn nog te passief. Als je op de club bent, begin je gewoon met trainen en thuis ga je zo hard mogelijk met het verbeteren van vaardigheden aan de slag."

Lars Boers vecht een duel uit met twee Ajax-spelers.

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN:

Ajax Onder 11 - AZ Onder 11 12-5
Twin Games

Wedstrijdselectie AZ: Jessey Jay van der Mije, Leen Kramer, Senna van Elst, Christian Goring, Quenten Attigah, Cas Klop, Giel Kappelhof, Lars Boer, Keayon Dumfries, Dex Klaverdijk, Job Tiebie, Noah Meijer, Cas Jongeneelen, Nick Perez Mutsaers, Ignat Trusov, Mika Nijman, Joris Eijssen, Anton Agafonov, Wensley Pereira, Riva Hanepen.

Wedstrijd

12
Landelijke Onder 11 competitie
AFC Ajax - AZ
zaterdag 28 sep 2019, 10:00
Wedstrijd informatie
5