Netwerker ah woord: Fred Constant

Gepubliceerd op 11 november 13, 10:35
ALKMAAR- In deze rubriek vertelt elke twee weken een lid van het AZ Netwerk over zijn of haar bedrijf en de relatie met AZ. Deze keer is het de beurt aan Fred Constant, die sinds het seizoen 2009-2010 officieel aan AZ verbonden is.

AZ Netwerker:
Fred Constant

Naam contactpersoon:
Fred Constant

Wat doen jullie?
"Fred Constant is een gerenommeerd designer van bijzondere keukens, interieurs, markante woonproducten en andere meubelen. We werken met natuurlijke materialen en streven naar een tijdloos resultaat dat een blijvende toegevoegde waarde bied aan uw leven.
Sinds eind juni hebben wij een webshop gekoppeld aan onze showroom onder de naam VanFred. Op de website van VanFred kun je helemaal zelf een bijzondere designtafel op maat samen stellen. Al onze tafels worden ambachtelijk vervaardigd met robuuste materialen. Bovendien zijn ze zeer scherp geprijsd en worden ze gratis geleverd en gemonteerd. Dat is Dutch design voor jou."

Sponsor sinds seizoen?
"Wij zijn sponsor sinds seizoen 2009-2010."

Hoogtepunt?
"De 3-2 winst in de thuiswedstrijd tegen Ajax. Het is altijd mooi om van je rivaliserende buurman te winnen. Het was een leuke wedstrijd met veel doelpunten. Altijd lekker om de drie punten tegen Ajax in Alkmaar te houden."

Favoriete speler?
"Dat is Jeffrey Gouweleeuw. Hij is een jonge speler en ondanks dat dit zijn eerste seizoen bij AZ is bewijst hij zich gelijk als vaste waarde. Naar mijn idee speelt hij zeer constant. Hij kan niet alleen een spits uitschakelen maar hij komt ook een paar keer per wedstrijd sterk op. Dit levert per wedstrijd toch een aantal gevaarlijke momenten voor de tegenstander op."

Meest onderschatte speler?
"Voor mij is dat Markus Hendriksen. Een jonge speler die in zijn eerste duel meteen liet zien dat hij er stond. Hij pakt veel ballen af en heeft tevens een groot loopvermogen. Ook zijn aanvallende intenties spreken mij erg aan. Ik vind het jammer dat hij onder Dick Advocaat zijn kans nog niet heeft gekregen."

Avond- of middagwedstrijd?
"Mijn voorkeur gaat uit naar een avondwedstrijd. Vooral omdat het na de avondwedstrijden erg gezellig is in de Kees Kist Lounge. In ons eerste jaar als sponsor van AZ zijn we met de businessclub naar de uitwedstrijd tegen Arsenal geweest. Ook daarna hebben nog een aantal leuke uitjes naar Europese wedstrijden gehad. Juist door die uitjes en de contacten die je opdoet staan we bij de derde helft altijd met een leuke groep."

Welke speler zou u kopen als u één dag Directeur Voetbalzaken zou zijn?
"Ik zou kiezen voor een speler die zich weet te onderscheiden met mooie acties en daarnaast ook een grote persoonlijkheid in het veld is. Voor spelers van dat kaliber kom je naar het stadion. Helaas spelen er op dit moment nagenoeg geen spelers met die persoonlijkheid op de Nederlandse velden. Maar als het zou kunnen dan zou ik een speler kopen zoals Zlatan, Ronaldo of Messi.