Netwerker ah woord: Treffer

Gepubliceerd op 21 oktober 13, 08:58
In deze rubriek vertelt elke twee weken een lid van het AZ Netwerk over zijn of haar bedrijf en de relatie met AZ. Deze keer is het de beurt aan Mireille van Wendel van Treffer Uitzendbureau en Treffer Techniek.

AZ Netwerker:
Treffer Uitzendbureau en Treffer Techniek.

Naam contactpersoon:
Mireille van Wendel (foto onder).

Wat doen jullie?
"Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Zes jaar geleden heb ik Treffer Uitzendbureau opgericht. Treffer is NEN-4400 en VCU gecertificeerd. Na een flink klantenbestand te hebben opgebouwd in de sectoren: bouw, administratie, productie, industriële reiniging en techniek, hebben we per oktober jl. de techniek apart ondergebracht. Onder de noemer Treffer Techniek, om zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Ons motto is niet voor niets Treffer Uitzendbureau voor een doeltreffende samenwerking!"

Sponsor sinds seizoen?
"Sinds dit seizoen. Wij hopen op een sportieve samenwerking en goed seizoen."

Hoogtepunt?
"De KNVB beker winnen was sportief gezien voor AZ een hoogtepunt, maar de Johan Cruijff Schaal in de ArenA was voor mij en mijn gezin een hoogtepunt om mee te mogen maken. Wij waren aanwezig in de ArenA en zagen een leuke wedstrijd. Dat was een leuke happening."

Favoriete speler?
"Celso Ortiz. Hij straalt rust uit, is een creatieve voetballer en heeft overzicht. Misschien een tip: Ortiz op 10! Voor het juiste advies moet je bij Treffer zijn, bij ons altijd een Treffer!"

Meest onderschatte speler?
"Dan kies ik ook voor Celso Ortiz. Onder Gertjan Verbeek kwam hij helaas weinig aan spelen toe."

Avond- of middagwedstrijd?
"Mijn voorkeur gaat uit naar een avondwedstrijd omdat ik dan de sfeer leuker en gezelliger vind."

Welke speler zou u kopen als u één dag Directeur Voetbalzaken zou zijn?
"Ik zou Mesut Özil van Arsenal kopen. Ik vind hem op dit moment de beste nummer 10. Hij is een zeer technische voetballer met heel veel kwaliteiten. Mesut laat andere spelers ook beter spelen. Met hem in je team scoor je altijd."