Nieuwe uitshirts nu verkrijgbaar

Gepubliceerd op 01 augustus 14, 15:54
ALKMAAR- AZ heeft voor komend seizoen de beschikking over een zwart en een wit uitshirt. Deze fraaie tenues van Macron zijn vanaf nu verkrijgbaar in het AZ Fancentrum en via de webshop op AZ.nl.

Bij het ontwerp van de uitshirts is de inspraak van onze supporters meegenomen, die onder meer over de kleurkeuze konden meedenken.

Bodyfit

Net als het thuisshirt heeft Macron voor de uitshirts een prachtige bodyfit afwerking gefabriceerd, geheel volgens Italiaanse traditie. Voor de zijkanten van het shirt is een speciaal type elastische stof gebruikt. Dit komt de strakke pasvorm ten goede. De bodyfit pasvorm geldt voor alle volwassen maten (M t/m 4 XL), terwijl de kindermaten (128 t/m 164) - net als afgelopen seizoenen - worden geleverd in slimfit. Het advies voor volwassenen is om één of twee mater groter te nemen, vanwege de strakke pasvorm.

Details

In de shirts zijn, net als bij het thuistenue, de volgende details verwerkt: in de nek een borduursel van het logo van AZ, de mouwen hebben een brede boord met een split erin verwerkt, de kraag is een brede V-hals voorzien van twee subtiele stiksels én aan de rechterzijkant zijn de letters AZ geplaatst.

Prijs

De volwassen maten van de wedstrijdshirts zijn geprijsd op € 69,95. Kindermaten kosten € 59,95 per stuk. Seizoenkaarthouders krijgen 20% korting op de aankoop van een wedstrijdshirt; clubkaarthouders, Waaghalzen, AllStarZ en andere kaarthouders van AZ ontvangen 10% korting. Deze korting wordt bij de afrekening verrekend. Het is in het AZ Fancentrum ook mogelijk om de shirts met de nieuwe bedrukking aan te schaffen. Het bedrukken van een naam en nummer kost € 20. Het is ook mogelijk om alleen een naam of rugnummer à € 12,50 te bedrukken.

Foto's: Ed van de Pol en Paoline Kruijssen