Nieuwkomers AZ Jeugd (5/8)

Nieuwkomers AZ Jeugd (5/8)

Gepubliceerd op 18 juli 20, 10:12

ZAANSTAD- Alle teams van de AZ Jeugdopleiding zijn met vakantie en laden de batterij op voor het nieuwe seizoen. Een tijd die zich goed leent om de nieuwe gezichten van de AZ Jeugd te introduceren. In deel vijf van deze zomerrubriek stellen Joran Telleman, Fedde Hartog, Jim Jansen en Jeremiah Oladoyinbo Ojom zich voor.


Naam:
Joran Telleman
Team: AZ Onder 14
Woonplaats: Schagen
Vorige club: AFC '34
Positie: Verdediging
Persoonlijk: "Ik kom uit Schagen, maar ben geboren in Alkmaar. Ik werd geboren als ‘sterrenkijker’, want ik wilde de wereld zien. Van jongs af aan is het mijn droom het als voetballer te gaan maken en daar wil ik alles voor doen. Discipline is dan ook een eigenschap die goed bij mij past. Als voetballer ben ik snel, goed in dribbelen en heb ik een goede sliding. Dat komt allemaal erg van pas, want ik sta centraal achterin.”


Naam: Fedde Hartog
Team: AZ Onder 12
Woonplaats: Amstelveen
Vorige club: Sporting Martinus
Positie: Middenveld
Persoonlijk: “Als ik thuis ben speel ik vaak op de trampoline. Ik kan daar trucjes als salto’s en backflips op doen. Veel daarvan heb ik mezelf aangeleerd, maar bij dat laatste heb ik wel hulp nodig gehad. Het is namelijk vooral iets dat je moet durven.”


Naam: Jim Jansen
Team: AZ Onder 11
Woonplaats: Hillegom
Vorige club: FC Hillegom
Positie: Middenveld
Persoonlijk: "Mijn idool in het voetbal is Lionel Messi, maar ik vergelijk mezelf het meeste met Calvin Stengs. Hij speelt soms op tien en dat is ook waar ik graag sta. Ik ben een speler die zijn tegenstander kan passeren, goed kan schieten en het overzicht behoudt."


Naam: Jeremiah Oladoyinbo Ojom
Team: 
AZ Onder 11
Woonplaats: Amsterdam
Vorige club: SDZ
Positie: Aanval
Persoonlijke info: “Ik ben een speler die zijn snelheid wil gebruiken, goals wil maken en vooruit druk wil geven op de bal. Myron Boadu en Calvin Stengs zijn mijn voorbeelden. Zij spelen ook voorin en ik lijk als speler wel een beetje op hen. Ze kunnen goed dribbelen, zijn snel en kunnen scoren. Naast voetballen zwem ik soms en speel ik basketbal. Ook is er naast mijn huis een voetbalveldje waar ik veel tijd doorbreng. Dat veld is een beetje hobbelig, maar daar ben ik al wel aan gewend.”


Deel 1: 
Zenil Kanga, Amani Imhangbe, Jaycen Luca Duijker & Willem Schuit
Deel 2: Bodi Booker, Dante Blankendaal, Rafael van Dissel & Silvijn van der Does
Deel 3: Erald Krasniqi, Latrell Aken, Dinar Ait Errami & Aert de Gelder
Deel 4: Nelson Egah, Merijn van Dijk, Mawulom Gota-Toudji & Quinn de Heus