Nieuwkomers AZ Jeugd (6/8)

Nieuwkomers AZ Jeugd (6/8)

Gepubliceerd op 23 juli 20, 10:02

ZAANSTAD- Alle teams van de AZ Jeugdopleiding zijn met vakantie en laden de batterij op voor het nieuwe seizoen. Een tijd die zich goed leent om de nieuwe gezichten van de AZ Jeugd te introduceren. In deel zes van deze zomerrubriek stellen Aeden van den Eeckhout, Charly van Oosterhout en Joey Plat zich voor. 


Naam:
Aeden van den Eeckhout
Team: AZ Onder 16
Woonplaats: Assendelft
Vorige club: Fortuna Wormerveer
Positie: Keeper
Persoonlijk: “Ik ben een rustige keeper die goed het spel kan lezen en medespelers aanstuurt. Buiten het veld ben ik een rustig persoon, waar je niet snel last van zult hebben. Ik woon in Assendelft en ga vaak op de fiets naar het AFAS Trainingscomplex. Als het regent willen mijn ouders me nog wel eens brengen, maar ik vind het niet erg om nat te worden. Dat word ik dan tijdens het trainen toch al.”


Naam: Charly van Oosterhout
Team: AZ Onder 11
Woonplaats: Purmerend
Vorige club: ZOB
Positie: Aanval
Persoonlijk: “Ik heb een goed overzicht, kan hard schieten en heb een goede pass in huis. Messi is mijn grote voorbeeld. Ik kijk graag op tv naar sport, zoals voetbal, maar dat doe ik natuurlijk vooral zelf graag. De Eredivisie vind ik het leukst om naar te kijken, al kijk ik ook veel naar de Premier League en Primera División.”


Naam: Joey Plat
Team: AZ Onder 11
Woonplaats: Volendam
Vorige club: RKAV Volendam
Positie: Middenveld
Persoonlijk: “Ik ben een speler met een goede techniek en kan passes geven en dribbelen. Thuis heb ik twee cavia’s, die eigenlijk van mijn zusje zijn. Ze mogen af en toe uit de kooi, zodat we met ze kunnen spelen.”


Deel 1: Zenil Kanga, Amani Imhangbe, Jaycen Luca Duijker & Willem Schuit
Deel 2: Bodi Booker, Dante Blankendaal, Rafael van Dissel & Silvijn van der Does
Deel 3: Erald Krasniqi, Latrell Aken, Dinar Ait Errami & Aert de Gelder
Deel 4: Nelson Egah, Merijn van Dijk, Mawulom Gota-Toudji & Quinn de Heus
Deel 5: Joran Telleman, Fedde Hartog, Jim Jansen & Jeremiah Oladoyinbo Ojom