Nieuwkomers AZ Jeugd (8/8)

Nieuwkomers AZ Jeugd (8/8)

Gepubliceerd op 29 juli 20, 10:14

ZAANSTAD- Alle teams van de AZ Jeugdopleiding zijn met vakantie en laden de batterij op voor het nieuwe seizoen. Een tijd die zich goed leent om de nieuwe gezichten van de AZ Jeugd te introduceren. In het achtste en laatste deel van deze zomerrubriek stellen Brian van Excel, Sem op den Kelder, Christian Simunovic en Jeano Vos zich voor. 


Naam:
Brian van Excel
Team: AZ Onder 14
Woonplaats: Heemskerk
Vorige club: Odin '59
Positie: Keeper
Persoonlijk: “Ik ben een meevoetballende keeper, Jan Oblak is mijn grote voorbeeld. Hij is daar ook heel goed in en heeft al honderd keer de nul gehouden. Naast meevoetballen ben ik goed in ballen uit de lucht plukken, duiken, uitgooien en heb ik veel doorzettingsvermogen. In mijn eerste maanden bij AZ heb ik al veel geleerd. In mijn vrije tijd sta ik vaak op een Cruyff Court. Op straat voetballen is – met het samen met familie zijn – het leukste dat er is.”


Naam: Sem op den Kelder
Team: AZ Onder 12
Woonplaats: Nibbixwoud
Vorige club: Hollandia
Positie: Aanvaller
Persoonlijk: “Met mijn teamgenoot Dante Blankendaal heb ik al samengespeeld bij Hollandia en Veerhuys, een zaalvoetbalclub in Hoorn. Het is leuk om nu – samen met hem – hier bij AZ te voetballen. Het team, de trainers en het spel zijn van een veel hoger niveau. Zelf ben ik een aanvaller en maak ik graag doelpunten. Ik ga ervoor om profvoetballer te worden.”Naam: Christian Simunovic
Team: AZ Onder 11
Woonplaats: Hoofddorp
Vorige club: FC Hoofddorp
Positie: Middenveld
Persoonlijk: "Ik ben een speler waar het team op kan bouwen. Ik werk hard, ben doelgericht en een doorzetter. Luka Modrić, Zlatan Ibrahimović en Cristiano Ronaldo zijn mijn voorbeelden. Ibrahimović is een baas, Modrić een vergelijkbare speler als ik en Ronaldo geeft nooit op. Naast het voetballen speel ik soms spelletjes op de PlayStation, maar ik voetbal vooral veel buiten met vrienden. En soms ook in m'n eentje. Dan doe ik trainingsoefeningen, 'huiswerk' en skills."


Naam: Jeano Vos
Team: AZ Onder 11
Woonplaats: Purmerend
Vorige club: SDZ
Positie: Middenveld
Persoonlijke: "Ik kan als speler goede schijnacties maken en draag verdedigend mijn steentje bij. Virgil van Dijk is mijn grote voorbeeld. Naast voetballen speel ik vaak op een trampoline. Dat doe ik vaak in mijn eentje. Dan heb ik namelijk genoeg ruimte om salto's te maken."


Deel 1:
 Zenil Kanga, Amani Imhangbe, Jaycen Luca Duijker & Willem Schuit
Deel 2: Bodi Booker, Dante Blankendaal, Rafael van Dissel & Silvijn van der Does
Deel 3: Erald Krasniqi, Latrell Aken, Dinar Ait Errami & Aert de Gelder
Deel 4: Nelson Egah, Merijn van Dijk, Mawulom Gota-Toudji & Quinn de Heus
Deel 5: Joran Telleman, Fedde Hartog, Jim Jansen & Jeremiah Oladoyinbo Ojom
Deel 6: Aeden van den Eeckhout, Charly van Oosterhout & Joey Plat
Deel 7: Lev Lenssen, Milo Kadyla, Thijs Schoen & Ty Tosch