Nipte nederlaag AZ Onder 11

Nipte nederlaag AZ Onder 11

Gepubliceerd op 12 september 20, 11:02

ZAANSTAD- AZ Onder 11 leed zaterdag een nipte leerzame nederlaag. De ploeg van trainers Dijar Kasim en Tim Appel liet mooie dingen zien, maar zag de Domstedelingen beter zijn kansen benutten: 15-16. 

"Het was een wedstrijd met twee gezichten", zag Kasim. "Veel dingen gingen goed. We creëerden veel kansen en speelden goed voetbal. Alleen ging het bij het ene team beter dan bij het andere. Zo kregen we op een van de velden veel tegengoals en daardoor verliezen we nipt. Het ging twee blokjes goed, maar dat moeten er vier worden."

Doorzichtig
"Als er één ding is waar Utrecht beter in was dan is dat het benutten van kansen", vult Appel aan. "Wij waren in aanvallend opzicht te doorzichtig. Daarmee spelen we de tegenstander in de kaart. We maken zelf niet genoeg gebruik van de ruimtes en de mogelijkheden. Daar moeten we lering uit trekken."

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN
AZ Onder 11 - FC Utrecht Onder 11 15-16

Twin Games

Selectie AZ: Aert de Gelder, Brad Nederlof, Charly van Oosterhout, Christian Simunovic, Dinar Ait Errami, Giel Kappelhof, Jaycen Luca Duijker, Jeano Vos, Jeremiah Oladoyinbo Ojomo, Jessey Jay van der Mije, Jim Jansen, Joey Plat, Mawulom Gota-Toudji, Quinn de Heus, Rafael van Dissel, Silvijn van der Does, Thijs Schoen, Ty Tosch, Willem Schuit.

Foto's: Barathi van Elst

Wedstrijd

15
Landelijke Onder 11 competitie
AZ - FC Utrecht
zaterdag 12 sep 2020, 12:00
Wedstrijd informatie
16