Non League Day met AZ Onder 17

Gepubliceerd op 15 november 13, 10:12
ALKMAAR- AZ Onder 17 komt zaterdag 16 november tijdens de derde Non League Day van dit seizoen in actie tegen PSV B1. De talenten spelen hun wedstrijd op het trainingsveld naast het AFAS Stadion.

De Non League Day is een initiatief van AZ en Supportersbeweging Victoria Alkmaar. Wanneer de Eredivisie wegens interlandvoetbal stil ligt, krijgen supporters tijdens het evenement de kans een jeugdteam te komen aan te moedigen. Door deze traditie ontstaat al in een vroeg stadium een band tussen talenten en de supporters.

Tribune
Het duel tussen AZ Onder 17 en PSV start om 14:30 uur op het trainingsveld naast het AFAS Stadion. Supporters kunnen plaats nemen op de tribunes. Voor eten of drinken kunnen ze terecht in Grand Café Van Gaal op de eerste etage van het AFAS Stadion.

Drie maal
De Non League Day wordt dit seizoen drie maal georganiseerd. Op zaterdag 7 september won AZ Onder 16 tijdens de eerste editie met 4-1 van FC Twente Onder 16. De tweede editie werd gespeeld op zaterdag 12 oktober tussen AZ Onder 14 en FC Utrecht Onder 14 werd met 0-1 gewonnen door de bezoekers.

Jeugdwedstrijden
Geïnteresseerden in de verrichtingen van de AZ-talenten zijn buiten de Non League Day van harte welkom op Sportcomplex 't Lood. Elke zaterdag worden daar meerdere jeugdduels gespeeld. Toegang tot het onderkomen van de AZ Jeugdopleiding is gratis. Voor het programma kun je wekelijks terecht op AZ.nl/Jeugd.