Off-day AZ Onder 11

Off-day AZ Onder 11

Gepubliceerd op 13 april 19, 14:12

ZAANSTAD- AZ Onder 11 had zaterdag een complete off-day. De jongste AZ’ers gingen op het AFAS Trainingscomplex met 5-15 onderuit tegen de leeftijdsgenoten van FC Utrecht. “Het ontbrak ons vandaag aan echte strijders in de ploeg”, was trainer Dennis Zwagerman kritisch. 

“We hebben niet goed gespeeld, zoveel is duidelijk. We waren niet dominant en verrassend in het voetbal dat wij als AZ graag willen spelen. Bovenal waren we ook erg slordig in de technische uitvoering. Dan loop je achter de feiten aan. Helemaal als je in het eerste blokje al vier doelpunten tegen krijgt”, sprak Zwagerman.

Revancheren
De oefenmeester miste vooral de juiste mentaliteit bij zijn spelers. “Ik miste de winnaars die er alles aan doen om met elkaar een goal te voorkomen. Vijftien tegendoelpunten is gewoon te veel. We moeten vooral één-op-één beter leren verdedigen om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt.” De AZ’ers krijgen komend weekend op twee toernooien de kans zich te revancheren voor de nederlaag. “Strijden voor een beker: een mooiere gelegenheid op revanche krijg je niet.”

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN:
AZ Onder 11 - FC Utrecht Onder 11 5-15
Twin Games

Selectie AZ: Mees Kout, Anton Agafonov, Cameron Fernie, Gijs Groot, Jay Lunes, Joris Eijssen, Kick Ooms, Massimiliano Frassino, Mats Nijman, Quincy Lede, Rayan Zekri, Sam Berends, Sander van Westbroek, Senna van Elst, Taecke van Dam van Isselt, Ties Kemna, Timme Elffers, Toby Jefferies, Leen Kramer.

Wedstrijd

5
Landelijke Onder 11 competitie
AZ - FC Utrecht
zaterdag 13 apr 2019, 12:30
Wedstrijd informatie
15