Ook Kasim langer bij AZ

Ook Kasim langer bij AZ

Gepubliceerd op 10 februari 20, 16:37

ZAANSTAD- AZ heeft maandag opnieuw een jeugdtrainer langer aan zich gebonden. Vorige week werd nog verlengd met Dico Blei, nu was Dijar Kasim aan de beurt. De oefenmeester van de Onder 11 ligt nu tot medio 2023 vast.

Kasim maakte in 2016 zijn entree op het AFAS Trainingscomplex. Na een eerste jaar als assistent-trainer van AZ Onder 14, kreeg hij in de daaropvolgende seizoenen de jongste twee teams onder zijn hoede. De dertigjarige Mijdrechter leidt nu de Onder 11.

Kasim: 'Prachtig compliment'
"Een prachtig compliment dat de beste jeugdopleiding van Nederland een driejarige verbintenis met mij aangaat", zegt Kasim. "Bij AZ wordt iedere dag hard gewerkt om iets moois te verwezenlijken. Van die mooie organisatie blijf ik graag deel uitmaken. Binnen de visie van de club krijg ik alle ruimte om te ontwikkelen en zo word ik in staat gesteld zowel de spelers als mezelf optimaal te laten groeien."

Brandenburg: 'In goede handen'
Ook Hoofd Jeugdopleiding Paul Brandenburg is blij met de contractverlenging. "Dijar heeft veel ervaring in het werken met de jongste jeugd en weet precies weet wat in deze leeftijdscategorie gevraagd wordt. De spelers die op jonge leeftijd net binnen komen bij AZ, zijn bij hem in meer dan goede handen. Top dat Dijar drie jaar langer voor ons die zekere factor blijft."