Ouwejan in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 14 maart 19, 15:10

ALKMAAR- Deze week in de uitzending van AZ TV is er aandacht voor een interview met Thomas Ouwejan, wordt er vooruitgekeken naar de Noord-Hollandse derby tegen Ajax en ook naar Jong AZ ontmoet die tevens een tegenstander uit de provincie treft.

Net als elke week begint de aflevering met de voorbeschouwing van John van den Brom. Zondag om 14:30 uur is Ajax de tegenstander. Hoe schat hij de kansen in tegen de Amsterdammers?

Ouwejan
In de eerste seizoenshelft zette de linksback van AZ goede cijfers neer: twee doelpunten en vijf assists. In de wedstrijd tegen Fortuna (4-2) kwam hier nog een assist bij. Ouwejan vertelt aan AZ TV over zijn vooraf opgestelde doelen, de wedstrijd tegen Ajax en de derde plek. 

Verder
AZ TV bespreekt een stukje historie tussen AZ en Ajax, Inge en Lian nemen de socials door en er is aandacht voor Jong AZ. De ploeg speelde maandag tegen Jong Ajax. Op Sportpark De Toekomst werd het 1-1. Vrijdag staat de derde derby op rij op het programma wanneer het team van trainers Koen Stam en Michel Vonk in Velsen-Zuid uitkomt tegen Telstar.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV is op donderdag om 18:00 uur te zien op FOX Sports kanaal 1 en wordt hiernaast meerdere keren herhaald. Geen FOX Sports? Op vrijdag om 17.10 uur begint de aflevering op NH.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt. Wil je naast de uitzending van AZ TV op de hoogte gehouden worden van alles rondom AZ? Volg de club dan via AZ.nl, TwitterYouTube en Facebook.