Paasfeest bij AZ

Paasfeest bij AZ

Gepubliceerd op 23 maart 23, 16:30

ALKMAAR- Op woensdag 5 april staat het paasfeest bij AZ op de agenda! Herry & Berry zullen er samen met De Waaghalzen, de paashaas en een goochelaar een hele leuke middag van maken! Kom jij ook naar het AFAS Stadion om het gouden paasei te kraken? Klik hier om je aan te melden.

Tussen 15:15 en 17:00 uur kunnen leden van Waaghalzen gratis paaseieren komen zoeken in het AFAS Stadion! Kraak jij het gouden paasei en win jij wedstrijdkaartjes voor AZ? Herry & Berry zullen er samen met De Waaghalzen, de paashaas en een goochelaar een hele leuke middag van maken.

Waaghalzen
Het evenement is voor alle leden van De Waaghalzen. Het evenement vindt plaats in het sportcafé in het AFAS Stadion. Je kan parkeren op P5 en naar binnen via de ingang van het sportcafé. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Ontvangst door Herry & Berry van 15:15 tot 15:45 uur 
  • Goochelshow van 15:45 tot 16:15 uur
  • Paaseieren zoeken in het AFAS Stadion van 16:15 tot 17:00 uur

Aanmelden
Meld je nu direct aan via deze link! Wees er snel bij, want er nog maar enkele plekken beschikbaar. Uiterlijk woensdag 29 maart ontvang je een bevestigingsmail als jij je tot één van de eerste 300 aanmeldingen behoort. Als je vragen hebt, wacht dan eerst even deze bevestigingsmail af.

Aanmelden AZ Juniorclubs
Ben je nog geen lid van de AZ Juniorclubs, maar wil je wel deelnemen? Bekijk dan hier alle voordelen van een lidmaatschap en word net als ruim 3.500 anderen enthousiaste AZ-fans lid van dé supportersclub. Bovendien ontvang je nu 50% korting op het tarief en betaal je slechts €7,50 voor de rest van dit seizoen!