Publiek weer toegestaan bij AZ Jeugd

Publiek weer toegestaan bij AZ Jeugd

Gepubliceerd op 26 januari 22, 18:35

ZAANSTAD- Het AFAS Trainingscomplex is bij wedstrijden van de AZ Jeugd weer geopend voor publiek. Dit als gevolg van de versoepelingen na de meest recente coronapersconferentie. Wel gaat dat gepaard met een aantal voorwaarden. 

Bezoekers van achttien jaar en ouder dienen bij betreding van het hoofdgebouw een test- of vaccinatiebewijs - in combinatie met een geldig identiteitsbewijs - te laten zien. Dit geldt ook voor het bezoek aan een toilet. Ook is het binnen te allen tijde verplicht een mondkapje te dragen en anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Het Family Home is tijdelijk alleen via de ingang op de tribune te bereiken.

Buitenlucht
Bij de poorten van het AFAS Trainingscomplex wordt geen QR-code gevraagd. Bezoekers kunnen zich in de buitenlucht vrij bewegen, maar dienen wel de anderhalvemeterregel in acht te nemen. 

Bezoekende clubs
Spelers en staf van bezoekende clubs moeten het gebouw via de hoofdingang betreden. Zij die achttien jaar of ouder zijn worden bij binnenkomst gecontroleerd op een QR-code en een geldig identiteitsbewijs. Dit is ook benodigd bij het bezoeken van kleedkamers en sanitaire voorzieningen.