Rabo AZ Foodclinic in beeld

Gepubliceerd op 15 april 19, 18:27

ALKMAAR- De tien winnende klassen van de Rabo AZ Foodtour kwamen donderdag bijeen in het AFAS Stadion voor de Rabo AZ Foodclinic. Een leerzame dag met verschillende gezonde en sportieve activiteiten. AZ Media was erbij en legde het evenement vast in een foto- en videoverslag. 

De scholen die donderdag aanwezig waren bij de Foodclinic leverden de beste vlogs in van ruim 400 video’s die naar aanleiding van de lessenserie van de Rabo AZ Foodtour waren ingestuurd. De klassen kregen een rondleiding door het AFAS Stadion, waren actief op het trainingsveld van AZ, maakten gezonde fruitspiezen en konden al hun vragen stellen aan AZ-vlogger Timo tijdens een Meet & Greet.

De winnaars
Groep 7/8 van OBS Barnewiel uit Oudkarspel mocht zich aan het eind van de dag de winnaar van de Rabo AZ Foodtour 2019 noemen. Hun vlog werd als beste beoordeeld. De klas mocht daarom zaterdagavond de wedstrijd AZ - ADO Den Haag bijwonen. Voor het duel zagen de leerlingen de winnende video op de schermen van het AFAS Stadion. In de rust mochten zij het veld betreden voor de huldiging.

Bekijk hieronder de winnende vlog:

Inschrijven Rabo AZ Foodtour 2020
De Rabo AZ Foodtour vindt volgend jaar opnieuw plaats. Via deze link kun je jouw klas opgeven voor de editie van 2020.

Foto- en videoverslag
Bekijk hieronder het fotoverslag en de aftermovie van de Rabo AZ Foodclinic.

Foto’s: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl