Rabo AZ Foodtour-clinic in beeld

Gepubliceerd op 11 april 18, 18:35
ALKMAAR- In en rondom het AFAS Stadion vond woensdag de clinic plaats voor de tien deelnemende klassen aan de Rabo AZ Foodtour. AZ Media was erbij en legde de gezonde ochtend vast in een fotoverslag.

De clinic voor de 260 scholieren uit Noord-Holland bestond uit vijf onderdelen: een hindernisbaan, pastagroenten snijden, een smoothie maken, een rondleiding door het stadion en een meet & greet met AZ-vlogger Timo.

Vlog
De deelnemende klassen hebben de afgelopen twee weken een vlog gemaakt over gezonde voeding. De winnende vlog (van basisschool Cunera) werd uitgezonden op de grote videowalls in het AFAS Stadion. Deze school won in het Sportcafé onder luid gejuich een wedstrijdbezoek voor 40 personen voor het uitverkochte thuisduel met PEC Zwolle (6 mei, 14:30 uur).

Samenwerking
De Rabo AZ Foodtour is een maatschappelijk project van AZ, GreenPort Noord-Holland Noord en de Rabobanken uit West-Friesland, de kop van Noord-Holland, Alkmaar, Noord-Kennemerland en de Zaanstreek.

Rabo AZ Foodtour
De Rabo AZ Foodtour is een ontdekkingstocht in 9 lessen naar gezonde voeding voor kinderen uit Noord-Holland. Gezonde voeding is belangrijk, dat weet iedereen. Maar bij de RAFT vertellen we ook waarom; kinderen leren wat gezond is, waar zij zelf invloed op hebben en welke positie gezonde voeding in hun wereld inneemt. Meer informatie over de Rabo AZ Foodtour vind je hier.

Fotoverslag
Bekijk hieronder het fotoverslag van de clinic.

Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl