Resultaten AZ-internationals

Gepubliceerd op 07 september 10, 00:00
ALKMAAR- Na vrijdag en zaterdag kwamen ook dinsdagavond weer diverse internationals van AZ in actie tijdens EK-kwalificatieduels en vriendschappelijke wedstrijden. Brett Holman scoorde tijdens het gewonnen oefenduel met Polen. Wat deed de rest? Een overzicht.

Oranje Onder 19

Adam Maher is als invaller in actie gekomen tijdens het verloren oefenduel met Griekenland: 3-1. Hobie Verhulst en Giliano Wijnaldum kregen geen speeltijd.

Australië

Brett Holman won de oefenwedstrijd tegen Polen: 1-2. De middenvelder tekende voor het eerste doelpunt van de Soccerroos.

Argentinië

Met Sergio Romero tussen paal en lat oefende Argentinië tegen wereldkampioen Spanje. De Zuid-Amerikanen wonnen overtuigend: 4-1.

Estland

Ragnar Klavan zag zijn land gelijk spelen tegen Oezbekistan: 3-3. De verdediger kwam niet aan spelen toe tijdens dit vriendschappelijke duel.

Finland

Niklas Moisander verloor met Finland in De Kuip van Oranje: 2-1. De verdediger kwam het hele EK-kwalificatieduel in actie en had geluk dat zijn handsbal vlak voor tijd niet met een penalty werd bestraft.

IJsland

Basisspeler Johann Berg Gudmundsson en invaller Kolbeinn Sigthórsson hebben met IJsland van Denemarken verloren. De EK-kwalificatiewedstrijd in Groep H eindigde in 1-0 door een treffer in blessuretijd.

Mexico

Héctor Moreno speelde met Mexico een gewonnen oefenwedstrijd tegen Colombia: 1-0. De verdediger werd na ruim een uur vervangen.

Paraguay

Celso Ortiz speelde met Paraguay gelijk tegen China (1-1). De middenvelder kwam na rust 45 minuten in actie.

Zweden

Pontus Wernbloom won met Zweden de EK-kwalificatiewedstrijd tegen San Marino: 6-0. De middenvelder werd twintig minuten voor tijd vervangen.

Zweden Onder 21

Rasmus Elm heeft dinsdag de EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Bulgarije gewonnen: 0-1. Elm maakte als aanvoerder 90 minuten.