Resultaten Europese tegenstanders

Resultaten Europese tegenstanders

Gepubliceerd op 19 september 22, 16:13

ALKMAAR- De eerstvolgende thuiswedstrijd voor AZ is de UEFA Europa Conference League-groepswedstrijd tegen Apollon Limassol. Eerder werd al gespeeld en gewonnen tegen SC Dnipro-1 en FC Vaduz. De prestaties van deze Europese opponenten in hun nationale competities volg je via AZ.nl. 

Apollon Limassol
Met drie zeges op rij was Apollon Limassol FC uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen. Afgelopen weekend kwam er echter een einde aan die reeks. Tegen Nea Salamis werd met 1-1 gelijkgespeeld. Nadat Apollon op achterstand was gekomen kwam het in de eerste helft nog op gelijke hoogte dankzij een benutte penalty van Dimitrios Pinakas. Dat zou tevens de eindstand zijn, waardoor Apollon nu op tien punten uit vier wedstrijden staat. 

FC Vaduz en SC Dnipro-1 kwamen afgelopen weekend niet in actie. Voor Vaduz staat dinsdagavond 20 september de kwartfinale van de Liechtensteinse beker op het programma. 

Thuiswedstrijd
De eerstvolgende thuiswedstrijd van AZ is tegen Apollon Limassol. Met twee zeges uit twee wedstrijden zal de ploeg van Pascal Jansen daar drie uit drie van proberen te gaan maken. Wil jij bij deze wedstrijd zijn? Scoor nu je kaarten via deze link!