Rotariu in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 23 augustus 18, 11:54
ALKMAAR- Ook dit seizoen kun je via AZ TV de club volgen op FOX Sports, NH en het YouTube-kanaal van de Alkmaarders. Deze aflevering vaart nieuweling Dorin Rotariu door de Zaanstreek, zie je een vooruitblik op het treffen met Vitesse en komt de seizoensstart van Jong AZ aan bod.

Zoals gewoonlijk start de uitzending met John van den Brom. De hoofdtrainer blikt vooruit op de thuiswedstrijd tegen Vitesse. De Arnhemmers wonnen met 5-1 van FC Groningen en bij sc Heerenveen werd met 1-1 gelijkgespeeld. De wedstrijd wordt zondag gespeeld om 16:45 uur in het AFAS Stadion. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Rotariu
Rotariu sloot zich deze zomer aan bij AZ. De Roemeen speelt voornamelijk op de rechterflank en hoopt een basisplaats te verdienen in het team van Van den Brom. AZ TV ging varen met de 23-jarige aanvaller.

Verder
Verder ziet je een terugblik op de eerste wedstrijd van het seizoen van Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie. Ook nemen Inge en Lian de social media-accounts door, komt Mats Seuntjens aan het woord en draagt Jan een gedicht voor over Idrissi.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV op FOX Sports kanaal 1 is donderdag om 18:00 uur en wordt meerdere keren herhaald. De uitzending van AZ TV op NH begint vrijdag om 17:10 uur.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt via onder meer AZ.nl, Twitter, YouTube en Facebook. Zo blijf je écht van alles op de hoogte.