Ruitenheer nieuwe Business Team Partner AZ

Gepubliceerd op 07 mei 12, 00:00
ALKMAAR- Ruitenheer BV heeft zich zondag voor vijf seizoenen aan het AZ Business Team verbonden. Het 24-uurs service- en onderhoudsbedrijf - met als thuisbasis het hoofdkantoor in Almere - gaat de schoonmaak en glasbewassing van het AFAS Stadion en Sportcomplex 't Lood verzorgen.

Naast de samenwerking met Ruitenheer gaat AZ ook samenwerken met dochteronderneming Logowear op het gebied van textielbedrukking voor AZ-merchandising en de Macron Store Alkmaar.

Tot en met dit seizoen was Ruitenheer shirtsponsor van Jupiler League-club Almere City FC. Daarnaast is het onderhoudsbedrijf op het gebied van sponsoring actief bij Eredivisie-club FC Utrecht en diverse amateurverenigingen. Ook is Ruitenheer maatschappelijk en sociaal betrokken bij onder meer KIKA, Pink Ribbon en het Ronald McDonald Kinderfonds.

"De samenwerking met Ruitenheer biedt AZ continuïteit en geeft in deze economisch moeilijke tijden vertrouwen", aldus Directeur Algemene Zaken Toon Gerbrands. "Na hoofdsponsor AFAS Software en Business Team-lid Amstel is Ruitenheer de derde partij die zich voor een periode van vijf seizoenen aan AZ committeert. Net als met deze partijen ben ik ervan overtuigd dat AZ ook met Ruitenheer een mooie periode tegemoet te gaat."

"AZ en Ruitenheer behoren budgettair gezien niet tot de top-3 in hun branche, maar kwalitatief wel", zegt Rene ter Borgh, directeur van Ruitenheer. "Beiden werken op directieniveau met korte lijnen in een overzichtelijke, platte, organisatiestructuur en zijn daarmee succesvol. Via onze samenwerking met AZ willen wij onze naamsbekendheid in Nederland vergroten, alsmede ons marktaandeel in Noord-Holland."

Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl