Saggi fluit AZ - Apollon Limassol

Gepubliceerd op 04 oktober 22, 13:35

ALKMAAR- De Noorse scheidsrechter Rohit Saggi fluit donderdag het UEFA Europa Conference League-duel tussen AZ en Apollon Limassol FC. De 30-jarige arbiter wordt geassisteerd door landgenoten Geir Isaksen en Morten Jensen. Het affiche in het AFAS Stadion begint om 21:00 uur en er zijn nog kaarten beschikbaar.

Sivert Øksnes Amland is door de UEFA aangesteld als vierde official. In deze fase van het toernooi is er nog geen Video Assistent Referee (VAR).

Europa
De Noor Saggi floot pas één keer eerder een wedstrijd in de groepsfase van een Europees hoofdtoernooi van de UEFA. Afgelopen seizoen was hij scheidsrechter bij PAOK Saloniki (Griekenland) en Lincoln FC (Gibraltar) in de groepsfase van de Conference League. Daarnaast deed Saggi ervaring op in kwalificatiewedstrijden voor de Champions League, Europa League en Conference League. In eigen land was de arbiter eindverantwoordelijke bij de Noorse bekerfinale tussen Molde FK en Bodø/Glimt (1-0) in 2021.

Live
AZ - Apollon Limassol FC begint donderdag om 21:00 uur in het AFAS Stadion en er zijn nog kaarten beschikbaar voor dit affiche. Jouw tickets scoor je eenvoudig door hier te klikken of gebruik te maken van onderstaande button. 

Wedstrijd

3
UEFA Europa Conference League
AZ - Apollon Limassol FC
donderdag 6 okt 2022, 21:00
Bestel nu Wedstrijd informatie
2