Schrijf je in voor de AZ Selectiedagen

Gepubliceerd op 28 april 18, 09:03
ALKMAAR- Wil jij trainen als een voetballer van AZ en graag een keer jouw kunsten vertonen aan de trainers en scouts van de AZ Jeugdopleiding? Meld je dan aan voor de AZ Selectiedagen!

Tijdens de AZ Selectiedagen krijg je een training aangeboden met verschillende oefenvormen en wordt door de scouts van AZ wordt actief gespeurd naar talent. De voetballers die in positieve zin opvallen, maken kans op een plek in de AZ Jeugdopleiding.

Wie en waar
Voetballers in de leeftijdscategorieën Onder 8 tot en met Onder 14 (geboren tussen 2004 en 2010) kunnen zich inschrijven voor de AZ Selectiedagen. Deze worden georganiseerd voor zowel veldspelers als keepers en vinden plaats in april en mei op acht locaties in Noord-Holland. Hieronder is te zien wanneer en bij welke clubs trainingen worden aangeboden:

Maandag 30 april 2018 - De Foresters, Heiloo (inschrijving gesloten)
Dinsdag 1 mei 2018 - vv SRC, Schagen (inschrijving gesloten)
Woensdag 2 mei 2018 - KFC 1910, Koog aan de Zaan (inschrijving gesloten)
Donderdag 3 mei 2018 - RKVV Velsen, Driehuis
Vrijdag 4 mei 2018 - Victoria-O, Obdam
Woensdag 9 mei 2018 - VV De Zouaven, Grootebroek
Woensdag 16 mei 2018 - rksv HBC Voetbal, Heemstede
Woensdag 23 mei 2018 - AFC ‘34, Alkmaar

Inschrijven
Je kunt je via deze link aanmelden voor de AZ Selectiedagen. Een ticket bestellen doe je door in te loggen met jouw eigen account, dat is gekoppeld aan je e-mailadres. Per e-mailadres kan maximaal één account worden aangemaakt en per account kan weer maximaal één ticket worden besteld. Ieder kind moet dus zijn eigen account hebben. Heb jij nog geen account? Geen zorgen, dat maak je eenvoudig aan in het inschrijfproces. Klik hier om je direct in te schrijven.

Deelnemers dienen tussen de 7 en 14 jaar oud te zijn op het moment van inschrijven. We raden je aan om je in te schrijven op een locatie bij jou in de buurt en voor het tijdsvak waarin jouw leeftijdscategorie in actie komt. Groep 1 (Onder 8, Onder 9 en Onder 10) start om 14:00 uur, Groep 2 (Onder 10, Onder 11 en Onder 12) om 15:30 uur en Groep 3 (Onder 13, Onder 14 en Onder 15) om 17:00 uur. Deze tijden zijn op alle AZ Selectiedagen gelijk. Controleer goed of de juiste gegevens zijn ingevuld. Achteraf kunnen deze op het ticket niet meer worden gewijzigd.

Kosten
Deelname aan de AZ Selectiedagen kost € 10 en voor leden van de AZ-juniorclubs € 7,50. Voor de betaling maak je gebruik van iDEAL.

Juniorclubs
Nog geen lid van de AZ-juniorclubs? Schrijf je nu voor de rest van het seizoen in voor slechts € 7,50! Als je dit doet vóór het inschrijven voor de AZ Selectiedagen, dan ontvang je € 2,50 korting op deelname aan de AZ Selectiedagen. Het lidmaatschap biedt ook andere voordelen. Waaghalzen maken namelijk automatisch kans om mee te doen met de spelersescorte en AllstarZ kunnen ballenjongen of -meid voor een half seizoen worden. Daarnaast kun je deelnemen aan leuke activiteiten zoals de Handtekeningendag (Waaghalzen) en het FIFA-toernooi (AllstarZ).

Vragen
Heb je vragen? Bekijk dan hier of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Kun je geen goed antwoord vinden op jouw vraag? Neem dan contact met ons op via selectiedagen@az.nl.