Selectiedag voor ballenjongens en -meisjes

Selectiedag voor ballenjongens en -meisjes

Gepubliceerd op 08 juni 21, 13:25

ALKMAAR- Kinderen die komend seizoen ballenjongen of -meisje willen zijn bij AZ, krijgen op zaterdag 26 juni de kans zich te bewijzen. Dan vindt de jaarlijkse selectiedag plaats. Klik hier om in te schrijven.

Deelnemers worden door middel van een parcours met verschillende onderdelen getest op onder meer gooi-skills en reactievermogen, maar ook op houding, samenwerkingsvermogen en motivatie. Dit gebeurt onder toezicht van AZ-voetbaltrainers.

AllstarZ
Alle AllstarZ tussen de 12 en 17 jaar mogen meedoen aan deze toffe middag. Op de selectiedag is in totaal plek voor honderd deelnemers, waarvan er minimaal 15 worden geselecteerd om ballenjongen of -meisje te worden bij AZ.

Word lid
Om mee te doen aan de selectiedag, moet je lid zijn van de AllstarZ. Als Allstar maakt je AZ van dichtbij mee met de leukste evenementen en kijkjes achter de schermen. Word direct lid door hier te klikken.

Tijd en locatie
De selectiedag voor ballenjongens en -meisjes wordt op zaterdag 26 juni georganiseerd bij Outdoorpark Alkmaar en duurt van 13:00 uur tot 15:00 uur.