Seminar AZ Voetbalschool

Gepubliceerd op 11 december 13, 13:08
ALKMAAR- In het kader van de AZ Voetbalschool wordt op woensdag 15 januari het jaarlijkse AZ-seminar georganiseerd. In het AFAS Stadion staat deze keer de leidende positie van Nederland in het mondiale voetbal centraal.

De AZ Voetbalschool is een initiatief dat met behulp van partner AFAS Software door AZ is gestart. Doel van de AZ Voetbalschool is om de samenwerking tussen AZ en de onderlinge amateurverenigingen in de regio te verbeteren. Door kennis te delen proberen wij samen het voetbalniveau in Noord-Holland naar een hoger plan te brengen. Mede daarom organiseert de AZ Voetbalschool dit jaarlijkse seminar.

Advocaat
Op woensdag 15 januari zijn vanaf 18:30 uur de deuren van de George Kessler Lounge geopend. Het programma start om 19:00 uur. Marijn Beuker (Ontwikkelingscoördinator/Prestatiemanager van AZ), gaat als eerste spreken. Hij wordt gevolgd door een panel met daarin Dick Advocaat, Earnest Stewart en Job Dragtsma. Zij behandelen de centrale vraag: Hoe behouden wij als Nederland onze leidende rol in het mondiale voetbal.

Uitnodiging
Alle amateurclubs die zijn aangesloten bij de AZ Voetbalschool en andere belanghebbenden ontvangen in de komende periode een uitnodiging voor de evenement.