Seuntjens in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 13 december 18, 11:17

Ook dit seizoen kun je via AZ TV de club volgen op FOX Sports, NH en het YouTube-kanaal van de Alkmaarders.In deze aflevering krijgt Mats Seuntjens de aandacht, wordt het aanstaande vertrek van John van den Brom besproken en zie je een voorbeschouwing op de wedstrijd tegen Excelsior.

AZ speelt zaterdag om 19:45 uur tegen Excelsior in het AFAS Stadion. Van den Brom blikt vooruit op het duel met de Kralingers

Seuntjens
Mats Seuntjens speelt de laatste wedstrijden in de spits van AZ. Tegen Fortuna Sittard was hij opnieuw doeltreffend voor de Alkmaarse ploeg. AZ TV sprak de Brabander. 


Verder
Verder gaat het in de uitzending over het aanstaande vertrek van Van den Brom, nemen trainers Michel Vonk en Koen Stam Jong AZ onder de loep, behandelen Inge en Lian de socials en sluit Jan de uitzending af met een epiloog over Ferdy Druijf.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV op FOX Sports kanaal 1 is donderdag om 18:00 uur en wordt meerdere keren herhaald. De uitzending op NH begint vrijdag om 17:10 uur.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt via onder meer AZ.nlTwitterYouTube en Facebook. Zo blijf je écht van alles op de hoogte.