Seuntjens in uitzending AZ TV

Seuntjens in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 14 februari 19, 16:42

ALKMAAR- Ook deze week is er weer een nieuwe aflevering van AZ TV. Met een interview met Mats Seuntjens: hoe gaat het nu met hem? En aanvoerder Guus Til komt aan het woord over onder andere de goede vorm waarin hij verkeert. 

De aflevering begint met een voorbeschouwing van trainer John van den Brom op het thuisduel met VVV-Venlo. Zal de zesde wedstrijd van 2019 ook gewonnen worden? Het duel begint zaterdag om 18:30 uur in het AFAS Stadion.

Seuntjens
In de afgelopen thuiswedstrijd tegen FC Emmen (5-0) raakte spits Seuntjens geblesseerd. Op het moment dat Calvin Stengs de 4-0 binnenschoot, kwam Seuntjens hard in aanraking met de schouder van vleugelaanvaller Oussama Idrissi. AZ TV vroeg hem wat hij nog weet van dat moment, hoe het met hem gaat en wat hij verwacht van het treffen met zijn broer Ralf in de aankomende wedstrijd tegen VVV-Venlo.

Til
Guus Til speelde afgelopen vrijdag een puike partij. In de gewonnen uitwedstrijd in het Rat Verlegh Stadion tegen NAC Breda (0-3) scoorde de aanvoerder zijn vijfde en zesde doelpunt van het seizoen. Hij vertelt aan AZ TV wat er anders is dan de eerste seizoenshelft, hoe het aanvoerderschap hem bevalt en wat zijn doelen zijn wat betreft spelen in het Nederlands elftal. 

Verder
Inge en Lian nemen de socials door, er is aandacht voor historie van de club en er wordt teruggekeken naar de verloren uitwedstrijd van Jong AZ bij Almere City FC en vooruit geblikt op het duel van Jong AZ vrijdag om 20:00 uur tegen FC Den Bosch.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV is op donderdag om 18:00 uur te zien op FOX Sports kanaal 1 en wordt hiernaast meerdere keren herhaald. Geen FOX Sports? Op vrijdag om 17.10 uur begint de aflevering op NH.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt. Wil je naast de uitzending van AZ TV op de hoogte gehouden worden van alles rondom AZ? Volg de club dan via AZ.nl, TwitterYouTube en Facebook.